MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Gotowe ciasto podziel na pół i jedną część zawiń w folię...
fot. Katarzyna Puczyńska

Pyszny pleśniak z powidłami śliwkowymi i bezą. Tradycyjne ciasto na rodzinne spotkania i imprezy. Przepis, który zawsze się udaje

Ciasto pleśniak. Krok 3

Gotowe ciasto podziel na pół i jedną część zawiń w folię spożywczą i schowaj do lodówki na ok. 30 minut.
Drugą część znów podziel na pół. Do jednej połówki dodaj kakao i wyrób w misce. Obie części zawiń oddzielnie w folię spożywczą i również schowaj do lodówki na ok. 30 minut.

Zobacz również

Polska - Francja 1:1. Jerzy Engel: Na taki mecz czekaliśmy

Polska - Francja 1:1. Jerzy Engel: Na taki mecz czekaliśmy

Polska - Francja 1:1. Jerzy Engel: Na taki mecz czekaliśmy

Polska - Francja 1:1. Jerzy Engel: Na taki mecz czekaliśmy

Polecamy

Magiczna Norwegia: 8 zapierających dech w piersi miejsc UNESCO. Musisz je zobaczyć!

Magiczna Norwegia: 8 zapierających dech w piersi miejsc UNESCO. Musisz je zobaczyć!

Likwidacja świadectw z czerwonym paskiem? Polacy są przeciwni

Likwidacja świadectw z czerwonym paskiem? Polacy są przeciwni

Słowa gwary poznańskiej na literę G. Czy znasz je wszystkie?

Słowa gwary poznańskiej na literę G. Czy znasz je wszystkie?